Ochrana osobních údajů | Tutty

Ochrana osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Prodávajícím se pro účely těchto obchodních podmínek rozumí obchodní společnost ELKO TRADING, spol. s r.o. se sídlem K Terminálu 7, 619 00 Brno; IČ: 60720743, DIČ: CZ60720743, která je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 16494 a touto společností provozovaný internetový obchod www.tutty.cz.

Kupujícím se pro účely tohoto prohlášení rozumí zákazník internetového obchodu www.tutty.cz.

Preambule

Nákupy na www.tutty.cz se neobejdou bez sdílení některých osobních dat. I my jsme zákazníci a ani nám není jedno, jak je s našimi osobními údaji nakládáno, a proto ochraně Vašich osobních údajů věnujeme maximální pozornost:

Prodávající tímto prohlašuje, že při nakládání s osobními údaji kupujícího bude postupovat v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., tj. v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů.

Zdrojem osobních údajů je kupující. Osobní údaje o kupujícím jsou s jeho prokazatelným souhlasem shromažďovány a zpracovávány prodávajícím prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze a to výhradně za účelem:

  • plnění smlouvy uzavřené prodávajícím
  • nabízení obchodu nebo služeb subjektům údajů
  • Rozsah spravovaných údajů zcela odpovídá registračnímu formuláři a nejsou zde spravovány žádné citlivé údaje.

    Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.

    Vyplněním registračního formuláře a jeho odesláním dává kupující prodávajícímu souhlas k shromažďování a zpracovávání osobních údajů o kupujícím na dobu neurčitou. Kupující má právo na vymazání nebo změnu ve struktuře osobních údajů, a to kdykoliv o to písemně požádá.

    Prodávající vždy postupuje v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. Veškeré údaje, které jste nám předali při registraci, jsou archivovány tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití, a jsou používány jen k takovým účelům, ke kterým jste nám dali svůj souhlas.

    Prodávající neprodává, nepronajímá ani jinak nesdílí Vaše data s žádnou třetí osobou s výjimkou těch případů, kdy je předání dat třetí osobě nezbytné pro realizaci Vaší objednávky.

     
     

    Porovnat

     
    máte vybráno 0 ks
     
     

     

     

     

      Kód Název produktu Vaše cena    
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Naposledy navštívené:

     
     

     

     
        Kód Název produktu Vaše cena  
     
     
     
     
     
     
     
     

    Nejprodávanější produkty:

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    V košíku máte celkem
    0
    0 ks zboží za cenu 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Co znamenají ikony u produktů?
    SLEVA proti běžné ceně

    Na vybrané produkty nabízíme slevy 10 až 70 procent z původní ceny. Prohlédněte si náš katalog, je jich tam spousta.

    Takto označený produkt dopravíme ZDARMA

    Na více jak 100 výdejních míst v rámci služby Uloženka.cz. Neúčtujeme žádný fixní poplatek za osobní odběr. U nás se snažíme zákazníkům nabídnout vždy něco navíc.

    K tomuto produktu dostanete od nás DÁREK!

    Vždy se snažíme dělat něco pro to abyste měli radost. K produktům označeným tímto symbolem od nás dostanete dárek.

    Otestování před odesláním

    Vždy než řadíme zboží k prodeji je kompletně zkontrolováno a přezkoušeno na funkčnost. Na kvalitě zboží nám záleží.

    Osobní odběry jsou u nás ZDARMA

    Také Vás rozčíluje, že u některých prodejců musíte platit i za osobní odběr i na výdejním místě? My jednáme férově a proto si svůj produkt můžete vyzvednout na více než sto místech ZDARMA!

     
    Jsme autorizovaným importérem a distributorem značek:
               
     
    Nákup
    Objednávka
    Reklamace
    O společnosti
     
     

     

     

    Provozuje ELKO TRADING, spol. s r.o.

    Technické řešení © 2018 CyberSoft s.r.o.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.